реклама

реклама

Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України, що в селищі Оршанець, очолив уродженець Вінничини. 49-річного полковника Дмитра Коцерубу перевели до Черкас з Національної академії державної прикордонної служби України, де він працював деканом факультету.


До цього навчальним центром керував полковник Ігор Павлов, який очолив «Оршанець» після загибелі влітку цього року генерал-майора Ігоря Момота. Павлова переводять служити до столиці на рівнозначну посаду в управління професійної підготовки персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби. Сьогодні Валентина Коваленко зустрілася із новим керівником навчального центру Дмитром Коцерубою та Ігорем Павловим.

- З часу мого обрання на посаду після Революції Гідності я тісно співпрацюю із оршанецьким центром. Останнім часом нас дуже зблизили і спільні втрати наших захисників, і урочисті прийняття присяги, і проводжання хлопців на Схід, і зустріч їх після повернення з місця бойових дій. Покійний вже Ігор Момот налаштував навчально-виховний процес у закладі на дуже високому рівні, зі стін «Оршанця» виходять справжні патріоти України. Тепер заклад вже носить його ім’я. Ці традиції розвитку навчально-виховного центру у дусі патріотизму і любові до України достойно підтримував і Ігор Павлов. Я сподіваюся, що і Дмитро Коцеруба продовжить справу своїх попередників.


Валентина Коваленко побажала двом очільникам «Оршанця» - новопризначеному і вже колишньому, вдалої служби на благо України.

Про це повідомляють у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Стройбат 05.12.2014 13:39
Цитую Стройбат:
Павлов не справився, ще потрібно будівельника в Київ перевести з відділу виховання, дачі будувати

Розшукуються зниклі прикордонники Навчального центру Оршанця (ФОТО)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Стройбат 04.12.2014 15:19
Павлов не справився, ще потрібно будівельника в Київ перевести з відділу виховання, дачі будувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Oculus Rift 04.12.2014 13:23
Выпито было не мало. А сколько еще будет...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Мат 04.12.2014 12:49
А робочому місці пані Коваленко книжки та газети.... колиж попрацюєш над докуметами???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Дід Трохим 04.12.2014 10:23
"Гарний дядько, настоящий полковнік... Ех......! Їду!"
(такою була перша тумка, що покликала в дорогу)
Коваленко, твоє "якання" вже просто за межею навіть пиндючливості. Як ти, саме ти, а не облрада, можеш "тісно співпрацювати"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100