реклама
Sucurity Police

реклама

Конкурсна комісія з присудження Всеукраїнської літературної премії імені Василя Симоненка підбила підсумки конкурсу на здобуття премії у 2014 році, повідомляє голова комісії Володимир Поліщук.

Так, лауреатами премії імені Василя Симоненка в номінації «За кращу першу поетичну збірку» за збірку поезій «Привези мені сонце» визнано Ольгу Прохорчук (м. Київ), а в номінації «За кращий художній твір» за збірку поезій «Мовизна» та роман «Війна і ми» – Сергія Пантюка (м. Київ).

Члени конкурсної комісії щиро вітають лауреатів і зичать доброго здоров’я та нових творчих звершень.

Довідка

Премія встановлена Черкаською обласною радою та облдержадміністрацією за підтримки Національної спілки письменників України, Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка та Ліги українських меценатів з метою вшанування пам’яті поета-гуманіста Василя Симоненка, популяризації його імені й творчості, для заохочення професійних і непрофесійних літераторів до творчих пошуків у галузі літератури, до написання високохудожніх літературних творів громадянського звучання, спрямованих на побудову незалежної демократичної України.


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Літфак 04.12.2014 17:07
А в області, що кандидати вже вичерпалися. Тоді для чого з обласного бюджету преміювати поетесів з інших країв?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 1-1-1 04.12.2014 16:06
Це так Поліщук рішив? А де публічні дебати? Де висновки і оцінка? Тим гірше для черкащан
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100