реклама

реклама

Цими вихідними виповнилось 85 років шанованій у Черкасах людині – голові міської організації Ради ветерані Івану Дем’яновичу Губському.

Із нагоди свята міська влада Черкас привітала поважного ювіляра, вручивши подарунки, квіти та вітальну грамоту за підписом міського голови Сергія Одарича.

«Із почуттям глибокої поваги ми висловлюємо своє захоплення Вашим життєвим та професійним досвідом. Вас по праву називають ветераном «берега всесвіту», адже за час двадцятирічної служби на Байконурі Ви брали безпосередню участь у запуску понад 20 пілотованих кораблів, багатьох супутників Землі та Місяця.

Вас люблять і шанують черкащани, гостинно прийнявши до міської територіальної громади не лише Вашу родину, а й майже 200 інших ветеранів космодромів.

Щиро вдячні Вам як голові Ради Черкаської міської організації ветеранів за вагомий внесок у розвиток міста, активну громадську діяльність, патріотично-виховну роботу поміж дітей та молоді на прикладі славних традицій старших поколінь.

Зичимо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, бадьорості духу, добробуту в родині та мирного неба над Україною!»  – йдеться у листівці.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Марія 10.12.2014 10:36
Хух. А я думала Богдана Губського.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 09.12.2014 22:47
Ну вас в баню ПРочерк за такі регіональні заголовки 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100