реклама

реклама

«Немає постів міліції, громадських постів, дороги не перекопані,» -  так голова облдержадміністрації Сергій Тулуб прокоментував свою сьогоднішню поїздку до Черкаського та Канівського районів. Губернатора обурює неналежне виконання на Черкащині урядових заходів з протидії пожежам. Про це він сказав на засіданні колегії Черкаської облдержадміністрації у п’ятницю, 6 серпня, під час розгляду питання про запобігання пожежам. «А ви мені, Сергій Віталійович (Рябцев – перший заступник губернатора – Авт.), доповідаєте, що заходи проводяться, що комісія на десять сторінок заходів розробила».

Зверхньо відреагував губернатор на спроби голови Канівської райдержадміністрації Олексія Гики дати пояснення щодо протипожежних заходів у районі – «Сідайте! Сказочник знайшовся ще!».

Сергій Тулуб вимагає від УМВС встановити міліцейські пости у лісах та не допускати на відпочинок населення. Особисту відповідальність за заходи з протидії пожежам губернатор поклав на керівництво міліції та районів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #2 Рвач 06.08.2010 17:30
Все по делу написано, только одно не понятно, а какая же роль начальника обласного управления лесного хозяйства или он только бабки себе в карман научился ложить и земли для вивчення польоту комарыв роздавать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 лісник 06.08.2010 16:56
дубоголова у них колегія
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100