реклама

реклама

У Дніпропетровську вже на початок весни можуть з'явитися 15 новеньких тролейбусів білоруського виробництва. На огляд "рогатих" на цьому тижні до Черкас поїдуть представники "Міськелектротранса".  Це буде вже другий візит "сватів" з Дніпра до потенційних продавців. Перша поїздка залишила найприємніші враження, інформують ВЕСТИ.


"Вони стоять буквально в целофані! Це сучасні тролейбуси виробництва заводу «Белкоммунмаш» моделі А32102 з пневмоподвеськой, системами кондиціонування салону і кабіни водія, з рекуперацією (система, що дозволяє тролейбусу повертати в електромережу струм під час гальмування або їзди накатом, що дає його економію до 30%. — Авт.), з сучасним електронним управлінням. У них низька підлога, також є висувні пандуси для інвалідів. Коли відкриті двері, хід повністю блокується, так що випадати пасажири з прочинених дверей не будуть. Що важливе — їх не доведеться переробляти під наші мережі, також є всі необхідні сертифікати. Ціна питання — до 2 млн грн. за машину. Це дуже небагато. Для порівняння, базова модель тролейбуса "Днiпро-Д103" виробництва ЮМЗ — 2 млн 930 тис. грн. за машину, а з додатковою електронікою і кондиціонерами потягне під 4 млн грн.", — розповів голова профспілки автомобілістів і перевізників Дніпропетровська Михайло Тонконогий, такий, що знайшов ці тролейбуси у продажу.

У «Дніпроелектротрансі» говорять, що про операцію говорити поки передчасно, але міська влада на покупку тролейбусів налагоджена серйозно.

«Ми отримали команду від першого заммера Анатолія Крупського поїхати поглянути ці тролейбуси. Їх параметри нам підходять, але вони три роки простояли без діла, потрібно на них поглянути», — говорить головний інженер підприємства Володимир Легкий.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #9 Rubik 21.01.2015 12:43
Ни в этих тролейбусах, ни в других не заинтересованы в первую очередь перевозчики.
А перевозчики свои люди для руководителей города. Потому новых тролейбусов просто не будет и не важно азотовские они, или другие. Хоть даром подарят их все равно не возьмут. А причину найдут. Как они говорили, нет возможности расчитаться кредитной карточкой,нет кондиционера, поэтому тролейбусы не подходят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 Инсайдер 21.01.2015 11:03
Ну что, наигрались любі друзі?
ОДин через гордость и принципиальност ь, побив горшки с леди ЖУ, вкладывает в сознание мистян, какие все враги, мешают жить городу, занимаются коррупцией и темными схемами.

Другие, кто искал пути и способы дать возможность незащищенным слоям перемещаться в комфортабельных троллейбусах по городу, под напором ОДного и "типа" общественности оставили все эти попытки.

Горожане же, не зная всей подноготной конфликта интересов (и мы деталей и не узнаем), становятся заложниками ситуации - не знают чему верить.

А итог может оказаться схожим с развязкой басни про ворону и лисицу - предприимчивые днепровцы увидят, что сыр то очень даже хорош, и неважно что несколько лет пребывал он в лесу, в клюве у вороны, и заберут. А мы, черкасский лохторат, останемся ни с чем, плюс задолженностью по уже имеющимся кредитам, плюс новые тендеры и цены на рогатых по курсу обойдутся в куда более круглую сумму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Мудрик 21.01.2015 10:29
Цитую Фонтан:
Нехай ще вони куплять ці підгнивні тролейбуси!
Від слів до витягання з гаманця грошей-ой як далеко.
Та й не такі круті білоруські рогаті!


Ти їх хоч бачило? Чи той металобрухт, що їздить зараз по Черкасам, кращій?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #6 Фонтан 21.01.2015 06:12
Нехай ще вони куплять ці підгнивні тролейбуси!
Від слів до витягання з гаманця грошей-ой як далеко.
Та й не такі круті білоруські рогаті!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 федор принципиальный 20.01.2015 22:55
Цитую ттт:
а наши .... с мерии их хотят потерять!!

Первый ...- балабол и словоблуд,котор ый за кресло мэра обещал 70 троллейбусов и к ним 100 светофоров,черк ащане уши развесили,тепер ь ...у себя локоть.Не в Европу,а гнать его в свой Нежин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #4 УКРАИНКА 20.01.2015 20:11
ТРОЛЛЕЙБУСЫ В ДНЕПРОПЕТРОВСК, ОДАРИЧ В ЕВРОПУ, А МЫ ТАК И БУДЕМ ПЕШКОМ ХОДИТЬ ИЛИ В РАЗВАЛИНЕ ЕЗДИТЬ. СПАСИБО ОДАРИЧУ, ЧТОБ ТЕБЕ ХОРОШО ОТДОХНУЛОСЬ В ЕВРОПЕ :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 ттт 20.01.2015 19:33
а наши придурки с мерии их хотят потерять!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Черкаси 20.01.2015 18:44
ФЛАГ В РУКИ,ТІЛЬКИ ПАМ"ЯТАЙТЕ ЩО КУПЛЯЛИ У ФІРТАША,ЧЕРКАСИ ЗЛИМ СЛОВОМ ПОТІМ НЕ ПОМИНАЙТЕ..ПЕВНО ВІЛКУЛ ЧЕРЕЗ РИГОМЕРІЮ ДНІПРА ФІРТАША ВИРУЧАЄ,ДО ВЕСНИ РОГАТІ МОЖУТЬ НЕ ДОЖИТИ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 тралікі-одарікі 20.01.2015 17:50
просрали і Одаричи, і Радуцький АЗОТівські тралікі. вони їм нафіг не були потрібні. у кожного з них свої комерційні маршрути. До того ж на новому бюджеті можна спилить щось. ну що, знову Жу винна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100