реклама

реклама

Державна інспекція з контролю за цінами в Черкаській області з’ясувала, що жодних об’єктивних підстав для підвищення ціни на хліб та хлібобулочні вироби на підприємстві ЗАТ «Умань-хліб» немає.

Нині ціну на хліб повернули до попередньої. Керівництву ЗАТ «Умань-хліб» винесено суворе попередження, а місцева влада має вибачитися перед жителями Уманщини. Про це повідомляється на сайті Черкаської ОДА.

Фахівці Держцінінспекції були направлені на підприємство за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Тулуба. Також в Умані була проведена термінова нарада під головуванням заступника голови облдержадміністрації Василя Корнієнка, за участю міської, районної влади та керівництва підприємства, на якій було врегульовано ситуацію.

Нагадаємо, нещодавно хліб виробництва підприємства ЗАТ «Умань-хліб» подорожчав на 10 копійок. А на прес-конференції, яка відбулася 6 серпня, губернатор Сергій Тулуб назвав такі дії підприємців «спекулятивними».

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 Отец Михаил 10.08.2010 06:12
Да, действительно Веранда на месте начальника инспекции по контролю за ценами нулевая, просто никакая
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Марчук 09.08.2010 22:32
А чому місцева влада має вибачатися перед житилями Уманщини. А де тоді дежавна інспекція по контролю за цінами, яка своїм непрофісіоналіз мом, бездіяльністю і безконконтрольн істю "прославила" на всю Україну. Хіба в цій інспекції тільки хабарі навчились брати. Да і начальник не має спец.освіти (економіста), а всього навсього товарознавець, яка не володіє ціноуиворенням в державі. За такі помилки Сергій Борисович в першу чергу повинний змінити начальника інспекції Сотнік В.Г, а потім вибачатись перед населенням
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100