Працівники патрульної служби лінійного відділу ст. ім. Т. Шевченка УМВС України на Одеській залізниці під час оперативно-профілактичного відпрацювання опівночі на території вантажного парку виявили чоловіка, який, на запитання правоохоронців про мету свого перебування на об’єкті, що охороняється, чіткої відповіді дати не зміг.

Громадянина запросили до чергової частини лінійного відділу для складання протоколу про адміністративне правопорушення. Під час особистого огляду в присутності понятих у нього виявили та вилучили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження з характерним запахом конопель, вагою 3 г, та ніж кустарного виробництва, інформують у прес-службі УМВС України на Одеській залізниці.

Зі слів 21-річного затриманого, який є жителем Сміли, наркотичну речовину він отримав від незнайомого чоловіка на автобусній зупинці, а ніж виготовив власноруч для побутових потреб.

Вилучена наркотична речовина і ніж направлені на експертне дослідження.

– За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Якщо вилучений ніж за результатами експертизи буде визнано холодною зброєю, то стосовно зловмисника буде розпочато також кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. З’ясовуються обставини знаходження чоловіка в нічний час на території вантажного парку, – повідомив начальник ЛВ на ст. ім. Т. Шевченка підполковник міліції Микола Лисенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100