До чергової частини Лисянського районного відділу міліції надійшло повідомлення від члена районної спілки громадян про демонтаж одного із приміщень спілки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час розмови з правоохоронцями потерпілий розповів, що знав, що замки на вхідних дверях одного з приміщень спілки пошкоджені. Коли приїхав їх замінити та зайшов усередину, виявив, що демонтовано 8 дерев’яних балок.

Зібравши всі необхідні матеріали, працівники міліції розпочали пошуки зловмисників. Спілкуючись з жителями села, правоохоронці отримали інформацію про чоловіків, які нещодавно пропонували схожий товар за дешевою ціною.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до цього кримінального правопорушення причетні непрацюючі 27 та 43-річні місцеві жителі. Підозрюваних затримали за місцем проживання та доставили до райвідділу міліції для дачі показів.

Чоловіки розповіли міліціонерам, що не мали коштів на оковиту, тому й вирішили вчинити крадіжку. Викрадені будівельні матеріали пропонували селянам за дешевою ціною, проте, не знайшовши покупців, використали їх для пічного опалення.

Як повідомив начальник Лисянського районного відділу міліції Юрій Войцехівський, наразі за цим фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100