Прокуратура Черкаської області продовжує вживати заходів для повного і всебічного розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з проведенням акцій протесту, та притягнення усіх винних осіб до відповідальності.

Так, слідчим відділом прокуратури області завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно колишнього прокурора прокуратури міста Черкаси, який у січні минулого року незаконно затримав громадянина, який не брав участі у проведенні акції протесту поблизу Будинку рад.

Підозрюваному інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 КК України (Службове підроблення), ч. 1 ст. 364 КК України (Зловживання владою) та ч. 3 ст. 371 КК України (Завідомо незаконне затримання).

Наразі відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства сторона захисту ознайомлюється з матеріалами досудового розслідування.

Крім того, у прес-службі прокуратури зауважують, що в черговий раз запрошують громадськість до співпраці зі слідством з метою збирання доказів у кримінальних провадженнях, пов’язаних з подіями «Євромайдану».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100