У Маньківці на базі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» функціонує новостворений цех, де здійснюють пошив речей, необхідних для військових у зоні АТО.

Ініціаторами цього руху стали директор навчального закладу Володимир Дорошенко та місцеві підприємці Петро Ремінний, Валентина Новаківська, Володимир Сірман, Анатолій Царюк та інші.

Маньківським міжшкільним навчально-виробничим комбінатом надано устаткування, а батьками, вчителями та небайдужими громадянами зібрано білу тканину, зазначають у відділі інформаційної політики та комунікацій з громадськістю апарату Маньківської райдержадміністрації.

Наразі триває пошиття маскувальних костюмів, наволочок та рушників.

У вільний від роботи час безкоштовно шиють необхідні для військових речі й жителі Маньківки. За допомогою громадської організації «Волонтери Маньківщини» українським військовим на Схід України вже доставлено дві партії таких виробів, нині формується третя.

– Адже поки наші бійці гідно та стійко переносять усі труднощі військової служби, ми зобов’язані забезпечувати їм надійний тил, пам’ятаючи, що кожен із нас є захисником нашої Батьківщини, – кажуть волонтери, – і ті, хто зі зброєю в руках відстоює суверенітет держави, і ті, які допомагають їм своєю працею і турботою.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100