реклама

реклама

Наймолодша команда Черкас – «Дніпро» – має всі шанси вийти у плей-оф чемпіонату міста з міні-футболу.

Фото з сайту «Черкаський спорт»

Фото з сайту «Черкаський спорт»



Наразі вона посідає четверту сходинку турнірної таблиці. Залишилося наступної неділі обіграти «Звенигородку», яка «дихає у спину» дніпрянам.

Попередній матч, який відбувся минулих вихідних, приніс «Дніпру» впевнену перемогу – команда обіграла «Хвилю-Коледж» із рахунком 6:2.

Як повідомляє «Черкаський спорт», футболісти «Хвилі нав’язали «Дніпрові» серйозну боротьбу. Підсилившись Андрієм Сторчоусом, команда жваво розпочала гру, й швидко відкрила рахунок. За помилку в захисті суперника покарав той-таки Сторчоус. За таких умов «дніпряни» почали нервувати, у команди мало що виходило. Тоді як «Хвиля» непогано розгортала свої контратаки й мала ще кілька можливостей забити. Втім, із плином часу гравці «Дніпра» заспокоїлись та поступово вирівняли гру. Неабияк допомогли цьому часті фоли від «Хвилі». Вже за 10 хвилин до кінця першого тайму у «Хвилі» був перебір фолів, який на свій бік використали «дніпряни». Команда почала отримувати більше простору й ще до перерви вийшла вперед.

У другому таймі підопічні тренера «Дніпра» Тараса Коломійця лише нарощували свою перевагу. Команда була значно свіжішою та мобільнішою. У «Хвилі» ж помітна прірва у класі між першою та другою четвіркою. Тому матч логічно завершився з великим рахунком 6:2.

Голи: Проценко (4), Передерій (2) - Сторчоус (2).

Попередження: Балазян - Долинський, Кравченко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100