Директор Золотоніського професійного ліцею Костянтин Короткий розробив проект залучення іноземних експертів та сільгосптехніки для навчання учнів.

Зокрема, планується відвести частину території навчального закладу для експозиції сучасних зразків сільгосптехніки з можливістю її використання в навчальному процесі.

Своїми ідеями щодо осучаснення навчальної бази та навчання в цілому директор поділився з головою Черкаської облдержадміністрації Юрієм Ткаченком та директором департаменту освіти і науки ОДА Валерієм Данилевським, які відвідали ліцей.

– Ми також проводимо різноманітні семінари, наради та зустрічі за участі спеціалістів аграрної сектору, що створює перспективи зробити наш навчальний заклад своєрідним центром упровадження новітніх технологій, – поінформував Костянтин Короткий. – Учні ж ліцею, переймаючи передовий досвід та використовуючи сучасне обладнання під час навчання, отримають беззаперечні переваги на ринку праці.

У свою чергу, Анатолій Данилевський наголосив, що подібна робота щодо набуття закордонного досвіду, підписання угод про співпрацю, залучення іноземних спеціалістів проводиться і в інших закладах профтехосвіти Черкащини, зауважують у департаменті освіти і науки ОДА.




реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100