До Уманського районного відділу міліції звернувся житель одного із сіл району та повідомив, що в одному із місцевих будинків виявив сусіда без ознак життя.


На місце події черговий по відділу направив слідчо-оперативну групу.

Як з’ясували правоохоронці, трагедія сталася за місцем проживання потерпілого в результаті «п’яного» конфлікту на побутовому ґрунті між чоловіком та дружиною.

У такий спосіб жінка вирішила поквитатися за образи, які спричинив їй чоловік за час спільного життя.

Коли захмелілий господар був не в змозі захищатися, обурена жінка принесла сокиру та нанесла нею декілька ударів в область голови. Після чого знаряддя вбивства занесла до підсобного приміщення, а сама лягла відпочивати. 


Наступного дня тіло вбитого виявили сусіди, саме вони викликали швидку та правоохоронців.

Наразі слідчим відділенням Уманського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство). Санкція цієї статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

49-річну зловмисницю затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Василь 20.02.2015 12:19
Цитую Небайдужий:
Подивіться в яких злиденних умовах проживають українці на селі. Це є причиною того, що люди спиваються та стають на шлях скоєння злочинів.
Боже! Спаси Україну!


В таких умовах проживають не українці, бо в 70% селян вже давно зроблені євроремонти, а діти навчаються в Черкасах і Києві. Оскільки трудяги навіть в скрутні часи без роботи не сидять і мають копійчину з городини, молока та свинки.

Натомість касапи та деякі бідні євреї в злиднях та антисанітарних умовах чекають асвабадітєлєй, пропивають та спускають на куриво останню копійчину. А все тому, що при совку жилось ВЕСЕЛІШЕ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Небайдужий 19.02.2015 19:37
Подивіться в яких злиденних умовах проживають українці на селі. Це є причиною того, що люди спиваються та стають на шлях скоєння злочинів.
Боже! Спаси Україну!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100