реклама

реклама

Нарешті відомий склад учасниць п'ятого регіонального конкурсу краси, кмітливості й таланту «СтудМіс Черкащини 2015»! 28 лютого в ТРЦ «Любава» відбувся відкритий кастинг, на який подали заявки понад 60 учасниць. Після традиційної реєстрації з заповненням анкет, дівчата пройшли два підготовчих майстер-класи - з дефіле та хореографії. А потім демонстрували свою красу й грацію перед суворим журі.


Журі у складі оргкомітету конкурсу, представника Генерального спонсора - компанії "Trinity Systems" Нікіти, а також директора спортклубу "Matrix" Михайла Кислякова мали непросте завдання - обрати 15 фіналісток.

- Уперше в історії конкурсу журі радилось понад 45 хвилин, - розповідає засновниця конкурсу, головний координатор Марина Богомазова. – Адже вибір учасниць - це найбільш відповідальний момент, тому тут важливо не помилитися! За кожну фіналістку розгорнулася справжня боротьба!


Від сьогодні стартує активна підготовка до фінального етапу "СтудМіс Черкащини", що відбудеться 15 травня 2015 року в обласній філармонії! На учасниць чекають щоденні репетиції, майстер-класи та виснажливі тренування у спортзалі.

Нагадуємо, що переможниця регіонального конкурсу візьме участь у всеукраїнському етапі «СтудМіс – 2015», де представлятиме Черкащину серед інших 24 областей України, інформують організатори.


реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Фейрі 02.03.2015 21:49
а що той прищавий на задньому фоні робить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100