Молода жінка, увійшовши в довіру, протягом трьох днів потай користалася банківською карткою квартирантки. Коли потерпіла виявила, що з її рахунку зникли кошти в сумі 1000 гривень – звернулась до міліції.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернулась 39-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла правоохоронцям, що хотіла зняти кошти з картки, але рахунок виявився порожнім. Для з’ясування обставин справи правоохоронці направилися додому до заявниці.

Жінка повідомила, що винаймає квартиру в місті Умань. Вона зберігала картку в гаманці, який нікому сторонньому не давала.

При проведенні слідчо-оперативних заходів працівники міліції  встановили, що до зникнення грошей із картки заявниці причетна 21-річна господарка квартири. Спілкуючись зі слідчим, жінка у всьому зізналася. Розповіла, що квартирантка довіряла їй знімати гроші з кредитки для оплати квартири. Останній раз, коли зловмисниця взяла в неї карточку, змінила на ній дані і безперешкодно зняла 1000 гривень. Викрадені кошти витратила на свої потреби.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення молодій жінці загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту, позбавлення волі до трьох років, інформують у прес-службі обалсної міліції.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 путана 03.03.2015 12:22
Ви викрили суперзлочин, так тримати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Антон 03.03.2015 11:45
Недобре то, недобре
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100