Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко зустрілась із військовими – бійцями 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади, які нещодавно прибули в область у відпустку.



«На превеликий жаль, люди, які, не шкодуючи власного життя і здоров’я, сьогодні стоять на захисті цілісності й суверенітету нашої держави, повернувшись додому, до сімей на нетривалий відпочинок, змушені боротися зі свавіллям чи байдужістю чиновників на місцях, – пише на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Валентина Михайлівна. – Через численні перепони їм не вдається отримати належні соціальні гарантії: виникають банальні складнощі з набуттям військовими, які повертаються зі Сходу, статусу учасників АТО; збереження місця роботи й заробітної плати; існують проблеми із наданням їм земельних ділянок та інших пільг; покращенням умов проживання військових і їхніх сімей… І це лише частина з озвучених військовими проблем».


Валентина Коваленко пообіцяла, що зі свого боку буде їм допомагати усіма можливими способами.

«Адже це – наші захисники, і вони воюють з ворогом не для того, щоб повернутися додому й боротися проти бюрократизму й несправедливості. І влада, і громада зобов’язані їм допомагати, адже вони – наші захисники, від них залежить наше майбутнє і майбутнє нашої України!» – переконана Валентина Коваленко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 незнайка 03.03.2015 21:19
Ух та видать на следующий 50-летний юбилей пригласит на фуршет в ресторан 4-звкздочной гостиницы на которую тратит деньги из областного бюджета Ну МАЛАЦА ЛЮСТРОВАННАЯ БОМОНДША
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Муська 03.03.2015 17:54
Обещает... це шо? Вже другий конверт з трьох?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 леша 03.03.2015 16:18
може 50% з.п щомісячно перераховує на сімьї АТО?Возити готове і дурак може )))))А сама що зробила без ригалів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Golovihe 03.03.2015 13:51
"Коваленко обіцяє допомагати військовим усіма можливими способами". Зокрема, Валя Михайлівна вкупі з поетом Леонідом введуть обмежений контингент вірщованих читань на передовій по мегафону - високих творів про окунів і форелей. Сєпари не витримають їх прослуховування й тижня - побіжать аж до кордону. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Майже повірив 03.03.2015 13:42
З написаного я зрозумів, що Валя гарантує наступне: в усіх солдатів більше ніколи не буде "банальних складнощів з набуттям статусу учасників АТО"; їм усім "збережуть місце роботи й заробітну плату"; більше не буде жодних "проблем із наданням їм земельних ділянок та інших пільг"; їм усім забезпечать "покращення умов проживання - військовим і їхнім сім'ям"… І це - "лише частина з того", що Валя зробить для солдатів?!
МаладеС, Валя, пообіцяла - тепер зроби. Тільки не кажи, що виконаєш обіцянку після виборів - роби, поки ти ще голова облради, а не знову проста поетеса еротичного жанру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Японські танки 03.03.2015 13:14
Блін!.. Да уж!.. "Валя і бліндаж" :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2   03.03.2015 13:04
Буде приймати всих в зоні АТО собствєнной персоной в нововідкритій власній приймальні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Гека Чепе 03.03.2015 12:52
ЯК?????? В,М., ЯК ви реально можете допомогти військовим? Вірші про окунів почитати на концерті в зоні АТО? Знову це словоблуддя під пафосні фото УУУУУУУУ......... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100