Уманчанка Ольга Олефірова, яка наразі проживає в Австрії, вирішила допомогти волонтерам рідного міста.

– Декілька тижнів тому в мережі «Фейсбук» зі мною зв’язалася Ольга Олефірова і запропонувала організувати постачання речей для бійців, що захищають суверенітет нашої держави на Сході, – повідомив виконувач обов'язків міського голови Олександр Цебрій.

На сьогодні вже поступило з Австрії більше десяти комплектів теплих комбінезонів, штани, куртки, светри, термошкарпетки, білизна та взуття.

– Ми вирішили передати цю допомогу нашим міським волонтерським організаціям «Разом» та «До перемоги», – наголосив Олександр Володимирович.

Передала допомогу представникам волонтерських організацій мама Ольги Олефірової Ольга Андріївна в приймальні міського голови.

– Моя донька навчається в Австрії і, разом подругами та знайомими, дуже переймається ситуацією в Україні, – пояснила жінка. – Гуртом вони зібрали ці речі, які, надіюся, стануть у пригоді нашим хлопцям на Сході.

Представник волонтерської організації «Разом» Валентина Мельник підтвердила, що костюми, светри, шкарпетки та теплі речі надійдуть у військові підрозділи.

– Дуже дякуємо за таку допомогу, – додала представник волонтерського центру «До перемоги» Інна Безпалько, – цих речей дуже потребують і чекають бійці.

Натомість Олександр Цебрій акцентував, що міська влада співпрацює з усіма волонтерами міста.

– У нас один пріоритет – допомагати тим, хто захищає цілісність України на Сході, – сказав він.

Про це повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Уманської міської ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100