24 лютого працівниця прокуратури Черкаського району Ольга Барбаш на своїй КІА влаштувала ДТП на перехресті вулиць Гоголя і Піонерської, у кварталі від прокуратури Черкаської області. У ДТП постраждав водій CHEVROLET, якого Барбаш відмовилася пропустити на дорозі, пише "Дзвін".


Згідно інформації ДАІ, винною в аварії визнана працівниця прокуратури. Постраждалий в результаті аварії водій CHEVROLET отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і був госпіталізований в Третю міську лікарню.

За фактом ДТП слідчим відділом прокуратури області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил дорожньої безпеки).


За даними джерел видання “Прокурорська правда”, Ольга Барбаш – начальник відділу прокуратури Черкаської області з питань захисту прав і свобод дітей. А її чоловік Валерій Барбаш є начальником управління процесуального керівництва в кримінальних компаніях прокуратури регіону. “Фактично чоловік буде контролювати слідство у справі, обвинуваченим по якому проходить його дружина”, – повідомило джерело.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 адекватний 05.03.2015 22:06
Досить паклюжити державні органи . Убогі ви самі своїми руками знищуєте Україну як державу і перетворюєте її в дикі стада. Рядова ДТП і що прокурори не люди? Ви хворі нас до цього бедлама що зараз проамериканскьк і зрадники підводили роками. Спочатку і дня не було щоб 3-4 роки підряд не паклюжили армію з її дідовщиною - результат армію знищили. Останні 3-4 роки нам щоденно обсмоктували про поганих ментів та прокурорів - результат розгул злочинності , бандомайдан та повна здача інтересів держави з її народом присідальниками та шнирями заокеанськими. Що ДАЛІ? Де жити збираєтесь. Вони розграбують транші МВФ та звалять по америкам до діточок які вже давно там. А нам, нашим дітям та внукам де жити і за що ????? Включіть вже мозок в кого він є, ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Наталія 04.03.2015 11:05
Хочу зазначити що ви маєте дещо застарілу інформацію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 майдан 04.03.2015 01:55
Замнуть справу....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100