Сьогодні, 3 березня, п’ять екіпажів (по 3 у кожному) інспекторів ДАІ з Черкаської області відправилися у відрядження в зону АТО.

Черговий загін автоінспекторів Черкащини на чолі з начальником відділення ДАІ Уманського району Сергієм Давимокою відбув у зону проведення антитерористичної операції на схід нашої держави. Сформований він виключно з добровольців ВДАІ Уманського району та ВДАІ міста Черкас.

Правоохоронців забезпечили усім необхідним для несення служби – формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, а також харчуванням та предметами першої необхідності. Наші земляки замінять в зоні АТО своїх колег з інших областей та будуть патрулювати там на блокпостах, супроводжувати спеціальну техніку, а також гуманітарні вантажі, брати участь в охороні громадського порядку та забезпечувати безпеку дорожнього руху.

Проводжаючи інспекторів в дорогу, заступник начальника УДАІ Черкаської області Віталій Нікітенко нагадав хлопцям про необхідність дотримання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю та побажав якнайшвидше повернутися додому з миром, живими і неушкодженими.

Держінспектори отримали також благословення від настоятеля Свято-Миколаївської церви отця Михайла.

Проводжати ДАІвців прийшли і їхні близькі, друзі та колеги. Вони побажали правоохоронцям витримки, сміливості та успіху, бути обережними, з честю виконати свої обов’язки та скоріше повернутися додому живими і здоровими.

Це – вже шоста ротація працівників Державтоінспекції області в зону АТО, інформують у прес-службі ДАІ області.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 петрович 03.03.2015 20:58
Правоохоронців забезпечили усім необхідним для несення служби – формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, а також харчуванням та предметами першої необхідності. Так добре іх забезпечили,що виглядять як босяки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100