До Кам’янського райвідділу міліції звернувся 59-річний місцевий житель, щоб повідомити про крадіжку автомобіля та інших речей із гаража. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Спілкуючись із господарем, правоохоронці з’ясували, що з гаража, крім авто, зникли зварювальний апарат, електромотори, перфоратори та велика кількість пального.

Експерт-криміналіст фіксував сліди, а оперативники розпочали подворовий обхід. Спілкуючись з місцевими жителями, міліціонери отримали інформацію про підозрілий автомобіль та його детальний опис. Власником авто виявися 25-річний місцевий житель. Підозрюваного запросили до райвідділу для дачі показів.

Під час розмови зі слідчим чоловік розповів, що крадіжку вчинив разом із 26-річним товаришем. Вкрадений автомобіль планували сховати за містом на одному з непрацюючих підприємств, але дорогою він застряг на бездоріжжі, де й був залишений.

Як повідомив начальник Кам’янського райвідділу міліції Сергій Водоп’янов, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої. Викрадене майно повернуто власнику. Триває слідство, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100