«Декілька депутатів міської ради активно пропагують ідею купувати у місцевих маркетах продукти та на АЗС пальне... А кричати потрібно про інше - голови усіх ОДА активно «пропихують» бажання забрати акциз із місцевих бюджетів у обласні! Уже і у комітеті із питань бюджету погодили ці зміни до Державного бюджету! Ось тут потрібна консолідована принципова позиція усіх міських рад!» – пише у «Фейсбуці» директор департаменту охорони здоров'я Черкаської міськради Олег Стадник.

«Не перепощувати двох -трьох депутатів, а скликати позачергову сесію із зверненням до всіх міських рад (лідери фракцій- ви де?), ініціювати скликання у Черкасах Асоціації міст України ( Даньковська- ти де? (Наталія Даньковська – депутат міськради, виконавчий директор регіонального відділення Асоціації міст України – ред.)), зібрати круглий стіл УСІХ народних депутатів від міста( помічники нардепів- ви де?). Місто може втратити більше , аніж 30 млн!!- очільники міста, ви де?» – обурився Олег Стадник.

«Асоціація міст України готує зараз терміново листа на всі місцеві ради з пропозицією провести засідання сесій і прийняти звернення до ВРУ не приймати відповідні зміни і залишити акциз на місцях», – відреагувала на Стадника Наталія Даньковська.

Нагадаємо, «купувати черкаське, в Черкасах» закликають депутати фракції Партії вільних демократів у Черкаській міськраді. Двоє із них, Микола Кудрявцев і Олег Ліходькін під час вчорашньої прес-конференції в «Новій Добі» розповіли, що вони розуміють під місцевим патріотизмом.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 незнайка 04.03.2015 21:11
сТАДНИКА на свалку истории Где медреформа хватит доить бюджет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 смс 04.03.2015 17:18
Не понятно чем занимается герой-любовник: то ли бюджетом (Джуган помогает),то ли охраной здоровья?А может решил засветится перед местными выборами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Микола Кудрявцев 04.03.2015 14:39
Стадник абсолютно правий. Лиш кричати треба і про те, і про інше. Взагалі, питаннями наповнення бюджету в місті з пересічних жителів мало хто переймається. А даремно..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 ЛВВ 04.03.2015 11:26
Стадник волає: "... очільники міста, ви де?". Відповідь: "У Бергамо! І не треба мені заважати!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Максим 04.03.2015 11:13
ОООО, відать в струю попали Кудрявцев з Ліходькіним
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100