Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода повідомила, за яких умов колег по депкорпусу вважатиме співучасниками корупційних схем та особами, які отримують винагороду за голосування.

За словами Любові Володимирівни, завтра на сесії обласної ради пропонується розглянути зміни до бюджету та розподілити частину вільного залишку коштів.

– У той час, як депутати на відведені кожному 68 тис. грн намагаються вирішити проблеми свого виборчого округу, чиновнича мафія продовжує «освоювати мільйони» через капітальне будівництво, – переконана депутат облради. – Пропонується виділити чергові 8,5 млн грн на продовження реконструкції очисних споруд Золотоноші, на які з 2004 року вже виділено понад 30 млн грн. Другий довгобуд – перинатальний центр, який з’їв понад 100 млн грн і для введення в експлуатацію якого потрібно ще понад 20 млн грн. Облдержадміністрація пропонує виділити 2,8 млн «Черкаськмісьбуду» для продовження будівництва центру. Для порівняння: на матеріальну допомогу малозабезпеченим на 2015 рік виділено 1 млн грн із розрахунку 70 копійок на жителя області. У разі, якщо депутати підтримають такі пропозиції, буду розцінювати їх співучасниками корупційних схем та особами, які отримують винагороду за голосування.

Зважаючи на це, Любов Майборода спрямувала до голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка, голови обласної ради Валентини Коваленко та директора департаменту фінансів Черкаської ОДА Наталії Кравченко запит із своїми пропозиціями до змін у бюджеті на 2015 рік.

«1. Пропозицію надати 8,000 тис. грн на виконання обласної Програми «Надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2014-2017 роки» викласти в редакції: «Надати 8, 000 тис. грн на оплату ПОСЛУГИ з лікування методом гемодіалізу відповідно до Програми «Надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2014-2017 роки» в ТОВ «Фрезеніус».

2. Погодити укладання договору про закупівлю послуг із лікарської практики з лікування амбулаторного в клініках методом діалізу між КЗ «Черкаська обласна лікарня» ЧОР та ТОВ «Фрезеніус Медікал КЕР Україна» за результатами застосуванням процедури закупівлі в одного учасника.

3. Зняти 2870 тис. грн із реконструкції поліклініки під перинатальний центр КЗ «Черкаська обласна лікарня» та направити на департамент соціального захисту населення – для надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення.

4. Зняти з розгляду на сесії спеціальний обласний природоохоронний фонд. Пропозиції щодо його використання розглянути на наступній сесії облради».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #4 Майдан 3 04.03.2015 15:49
А що змінилось? На такі гроші можна відремонтувати школи і лікарні в Золотононіськом у районі. А так буде відмивання бабок та черкаське межигір`я оточення пана Ткаченка. Ганьба казнокрадам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3   04.03.2015 15:47
Відповідь депломатичного корпусу і особиста від головнокомандув ачів, буде короткою: "Та гори воно все в муфельній печі!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ревізор 04.03.2015 15:40
І проголосують. Навіть не сумнівайтесь.За що дачі будувати "слугам народу"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Анфіса 04.03.2015 15:37
Черевко за бюджетні гроші збудував Водяники, а що будує Коваленко? :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100