Золотоніська міжрайонна прокуратура за результатами проведеної за зверненнями громадян перевірки встановила факт незаконного будівництва газової заправки поблизу житлових будинків на розі вулиць Семенівська – Обухова в місті Золотоноша.

Із метою усунення вказаного порушення прокурор в інтересах держави подав до суду позов про скасування рішення Золотоніської міської ради, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, площею 0,12 га, вартістю понад 1 млн грн, та зобов’язання орендаря і суборендаря відновити стан земельної ділянки, який існував до укладення договору оренди.

Рішенням Золотоніського міськрайонного суду позов прокурора задоволено в повному обсязі.

Наразі завдяки вжитим органами прокуратури заходам, на виконання вказаного рішення суду земельна ділянка приведена у належний стан та звільнена від споруд газової заправної станції, інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Муська 05.03.2015 20:58
В Золотоноше видимо бедные бизнесмены. Какую то заправку не пропихнули. Вон в Черкассах в 20 меирах от хранилищ с бензином АЗС умудрились построить 12- этажку, элитный "Днепровский квартал" :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100