Мешканці черкаського будинку по вулиці Фрунзе, 133 переймаються станом будівлі та власною безпекою у зв’язку з постійним зменшенням відстані від їхнього помешкання до обриву, що веде до вулиці Гагаріна.

Зі слів старожилів, спуск терміново потрібно укріплювати, оскільки за останні роки посилився процес змиву ґрунту.


– Процес за останні роки значно пришвидшився. Ми боїмося, що з такими темпами скоро наш будинок буде на краю провалля, – ділиться побоюваннями мешканка будинку Наталія. – Видно вже неозброєним оком, що відстань до будинку постійно зменшується, у самому будинку йдуть тріщини.

Детальніше із проблемами будинку можна ознайомитися із листа, написаного мешканкою цього будинку у вигляді нарису: Очерк от жителя «Мысли о безысходности».

 

 

 


Також непокоїть мешканців стан «сходів» від їхнього будинку до вулиці Гагаріна, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

– Наші «сходи» – це плити, залишені від будівництва церкви, які поклали, щоб можна було спускатися та підніматися до Гагаріна, – розповідають мешканці. – Тим шляхом постійно ходять діти до школи, дорослі – до зупинки. Але стан «сходів» жахливий.


Тривалий період депутати округу займалися цим питанням, однак жодного зрушення в напрямку початку ремонтних робіт не відбулося. На сьогодні в проекті Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста закладено пункт «Реставрація сходового спуску по вул. Пастерівській».

– Цей пункт вдалося закласти до ПСЕР. На його виконання потрібно близько 1 мільйона гривень. Але при цьому не визначено джерела фінансування. Якщо не з’являться фінансові резерви, то знову вирішення проблеми залишиться на місці. Мене такий варіант не влаштовує, – зазначає депутат Черкаської міської ради Оксана Мелікова. – Вважаю, що роботи на цьому об’єкті треба обов’язково розпочати цього року і отримати результат. Але для його досягнення замало лише бажання мешканців будинку та одного депутата, а потрібна позиція всіх депутатів міської ради, виконавчого комітету. Мешканці від безвиході звертаються до мене вже не заявами, а нарисами про цей спуск від вулиці Фрунзе до Гагаріна і просять владу звернути на них увагу та врятувати будинок. Прошу кожного депутата прислухатися до їхнього прохання та підтримати виділення коштів на облаштування спуску.

реклама

Коментарі  

 
0 #1    05.03.2015 16:51
"Над прірвою у житті". #Не Селінджер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100