На Черкащині стартують пілотні проекти «Доступне житло» та «Центр зайнятості для переселенців», покликаних допомогти отримати роботу та житло переселенцям та членам сімей воїнів АТО.

Втілюватимуть проекти громадська організація «Вільна європейська країна» спільно з Комітетом по боротьбі з корупцією у Черкаській області та за підтримки народного депутата Борислава Берези, ТОВ «Логістік – Транс Сервіс Україна» та «Uab Tranvita» (Литва).

Проект «Доступне житло» передбачає будівництво в Черкасах багатоквартирних будинків за європейськими зразками та із застосуванням енергозберігаючих технологій.

Наразі триває оформлення земельних ділянок для будівництва, яке забезпечить роботою переселенців та воїнів, які повернулися з АТО. Це стане стартом до впровадження другого соціального проекту – «Центр зайнятості для переселенців». Серед перших житло в цих будинках отримають правоохоронці, які повернулись із АТО.

Після успішної реалізації пілотних проектів на Черкащині, де і народилась ця ідея, їх буде втілено у кожній області України, інформують у Черкаському прес-клубі реформ.


реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Дуся 12.04.2015 14:55
Вы хотя бы своих местных жителей обеспечивали на 3% работой и жильем.Одних сокращаете а других принимаете. Класно пиариться мы умеем, а бабки как класно под такие програмы отмывать. "Ну у нас все по чесному?????????????????"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 varvar 07.03.2015 11:08
І хто ж будуватиме?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 nnk3 07.03.2015 00:10
Які джерела та обсяги фінансування цих проектів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 карамелька 06.03.2015 23:53
Хотілось би уточнити: засновники Комітету і ГО - одні і ті ж самі люди. Це як? Реалізовуватиму ть проект дві людини: "я і я"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1   06.03.2015 20:10
Треба на старому місці відбудувати знамениту "ватно-одіяльну фабрику". Вата - безкоштовна, вже зараз її як гуталіну, далі буде тільки більшати. Робочі місця - переселенцям. Вони за копійки й без житла згодні будуть працювати, тільки щоб знову Україну годувати. Собівартість одіял буде копійчана. Ковдри знову на Європу експортувати, валюту - в місцевий бюджет. Місто розквітне. Можно буде потім й про будівництво житла містянам починати думати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100