Працівники УМВС України на Одеській залізниці на станції «Христинівка» затримали 39-річного раніше судимого жителя Черкаської області, який зберігав при собі 80 набоїв до вогнепальної зброї, калібру 7,62 мм.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів у межах операції «Зброя та вибухівка» до поля зору працівників міліції потрапив чоловік, який знаходився на пероні залізничного вокзалу в стані алкогольного сп’яніння.

Громадянина запросили до чергової частини лінійного відділу для складення протоколу про адміністративне правопорушення, де під час особистого огляду в присутності понятих в його речах виявили та вилучили 80 штук набоїв, калібру 7,62 мм.

Як з’ясувалось, правопорушником виявився 39-річний житель Уманського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, інформують у прес-службі УМВС України на Одеській залізниці.

Затриманий пояснив, що набої на початку року йому випадково залишив чоловік у камуфляжній формі, з яким вони познайомилися в м. Умань. Для чого він їх зберігав і куди намагався перевезти, зловмисник пояснити не зміг.

Вилучені боєприпаси направлені на експертне дослідження.

– За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, – повідомив начальник лінійного відділу на станції «Христинівка» підполковник міліції Руслан Задворський.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100