Президент України Петро Порошенко з нагоди Міжнародного жіночого дня підписав указ про відзначення державними нагородами українок. Серед відзначених - і черкащанки.

Зокрема, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі професійні здобутки та самовіддане служіння Українському народові орденом княгині Ольги III ступеня нагороджена Сивець Віру Миколаївну - оператора машинного доїння сільськогосподарського товариства «Світанок», Черкаська область.

Почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» присвоєне Павловій Світлані Григорівні - завідувачеві відділу Черкаського обласного центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.


реклама

Коментарі  

 
0 #3 адекватний 08.03.2015 21:12
Президент непогано привітав жінок з святом підвищенням тарифів на комунальні послуги. Тепер кожне привітання Президента та Сені ждемо зі страхом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Думаючий 08.03.2015 15:04
користуючись нагодою, хотів запитати в пана Президента, коли дороги на Черкащині будуть поремонтовані, зокрема перектира траса від Черкас до Сміли??? Може йому його Марина щось порадить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Реаліст 08.03.2015 14:17
Там ще більше 700 жінок отримали звання "Мати-героїня". Серед них теж багато черкащанок - чому про них не пишете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100