Учениця 11 класу Полянецької ЗОШ Альона Поліщук виборола I місце на Всеукраїнській виставці соціального плакату «Шлях до моєї країни» в номінації «Юні таланти».

Так, 25 лютого, в місті Києві в музеї «Київська фортеця» відбулася I Всеукраїнська виставка соціального плакату «Шлях до моєї країни», організатором якої є Проект професійної психологічної допомоги «Психолад» та рекламна агенція «АРТ ОК» за підтримки Міністерства культури України. На конкурс представлено 60 авторських плакатів, серед яких і робота Альони Поліщук.

Гаслом роботи переможниці стали слова Степана Бандери: «Нашим природнім середовищем стало змагання. Змістом нашого життя стала боротьба».

Варто підкреслити, що мета проведення конкурсу – це залучення всіх небайдужих до розмірковування над шляхами вирішення проблем нашої країни, пошук об’єднуючих гасел та образів, зрозумілих для кожного українця.

Переможці отримали дипломи, авторські подарунки та неймовірні враження від місця проведення, спілкування з організаторами конкурсу, членами журі та від виступу театру імпровізацій.

Про це повідомляють у відділі з суспільно-політичних питань, регіонально-інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації апарату Уманської райдержадміністрації.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100