Двічі на тиждень у Черкасах можна буде отримувати безкоштовну юридичну консультацію, а за потреби ще й повний юридичний супровід. Безоплатні консультації містянам надаватиме юрист, заступник керівника Черкаської обласної організації партії «УДАРу» Руслан Дмитренко.

– Як практикуючий юрист я добре знаю, що фахових консультації люди потребують постійно. Багато питань, які виникають у людей, можна вирішити звичайним зверненням, але як його правильно сформувати та куди направити і повинен порадити юрист. Але часто за такі послуги з людей беруть платню, - розповідає Руслан Дмитренко. – Та платні послуги не кожному під силу. Тому ми з колегами-«ударівцями» порадилися й вирішили надавати наш партійний офіс під кабінет безоплатних юридичних консультацій.

Юрист переконаний, що такі послуги стануть затребуваними серед населення. Тому, за словами керівника обласного «УДАРу», депутата Черкаської міськради Сергія Кудактіна, упродовж двох місяців надання безкоштовних юридичних послуг буде організовано і в районах та містах області.

У Черкасах отримати юридичну пораду можна щовівторка та щочетверга із 15 до 18 години за адресою бул. Шевченка 266, каб. 405 (офіс партії черкаського «УДАРу»)

Вже цього четверга безкоштовна юридична консультація розпочне свою роботу. Детальніше за телефонами (094) 83-83-738 та 38-47-48

Про це інформує прес-служба партії.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Тася 12.03.2015 13:37
Цитую Тарифи:
Експерти в енергетичній галузі запевнюють, газу, який видобувається в Україні, навіть без сланцевого та блакитного палива, що видобували на шельфі Чорного моря, абсолютно достатньо для забезпечення потреб населення.
Але весь цей газ забирає промисловість,п ояснюють вони Повинно бути прийнято рішення, що надра та багатства України

Конституція України-"Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентальног о шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу"(Стаття 13 Конституція України )не треба нічого приймати,викону вати треба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Тарифи 12.03.2015 12:04
Експерти в енергетичній галузі запевнюють, газу, який видобувається в Україні, навіть без сланцевого та блакитного палива, що видобували на шельфі Чорного моря, абсолютно достатньо для забезпечення потреб населення.
Але весь цей газ забирає промисловість,п ояснюють вони Повинно бути прийнято рішення, що надра та багатства України мають використовувати ся, в першу чергу, в інтересах населення, тобто комунального господарства. До слова, найбільше газу в промисловості витрачає виробництво азотних добрив. Це просто потрійний злочин. Перше – забирає дешевший газ, друге – виробляє отруту для сільського господарства, і третє: через надмірне використання газу ми потрапляємо в залежність від Росії. Тож у той час, коли для наших олігархів газ і далі дешевий, казати, що населенню не вистачає газу, і піднімати на нього ціну – це величезне лицемірство. СКІЛЬКИ ЩЕ МИ ЗА ФІРТАША ПЛАТИТИ БУДЕМО?РАНІШЕ ПЛАТИЛИ ПОДАТКАМИ,ДОТАЦ ІЇ НАФТОГАЗУ,ТЕПЕР НАЛОМ ПО ПЛАТІЖКАМ?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100