На Золотоніщині 9-10 березня 2015 року влаштували урочисті проводи для чергової групи мобілізованих на військову службу в Збройні сили України.

Окрім родичів та друзів, провести майбутніх бійців прийшли громада району, представники духовенства та керівництво району.

За вже доброю традицією захисників України з рідними та друзями запросили до районного будинку культури для того, щоб гідно провести наших воїнів у далеку дорогу, благословити та висловити подяку за їх мужність.

– Офіційні проводи до лав Збройних сил України стали традицією. Для нас ви вже Герої, тому що сьогодні ви не йдете просто до війська, сьогодні розумієте, що йдете захищати Батьківщину, боротись за мир на Україні. Ми вами пишаємось, і вклоняємося вашим родинам, батькам, матерям та дружинам, і бажаємо вам легкої служби та швидкого повернення додому, – відзначив голова районної ради Валерій Саранча, говорячи напутнє слово.

Після виступів голови райдержадміністрації Олександра Лісового та голови районної ради Валерія Саранчі, представники духовенства – отець Олександр та отець Ярослав освятили мобілізованих чоловіків, прочитали молитву та подарували кожному ікону, молитвослов та натільний хрест. А представники освітянської ниви району всім військовим вручили янголів-оберегів, що їх виготовили діти.

За традицією всі захисники поставили свої автографи на двох Державних Прапорах України: один залишиться у районі, інший, як оберіг, поїде в зону проведення АТО, зазначають у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100