Вчора у великій перерві матчу «Черкаських Мавп» та «Будівельника» вболівальники стали свідками виступу юних спортсменів, котрі займаються тхеквондо. Головною зіркою цього виступу стала дванадцятирічна Юлія Шкарупа. Важко у це повірити, але ця дівчинка уже триразова чемпіонка України, інформує mavpabasket.com

Останнім тріумфом на всеукраїнській першості вона завоювала путівку на чемпіонат Європи, який у квітні пройде в Італії. Але протягом останніх місяців школярка, у перерві між тренуваннями, разом із мамою мусила шукати кошти, аби поїхати на європейську першість. Черкащанці задля того, аби вирушити на чемпіонат Європи потрібно було 650 євро.


Майже всю цю суму знайшли у баскетбольному клубі і тим самим «Черкаські Мавпи» підтримали розвиток молодої спортсменики. За словами генерального деректора клубу – Володимира Гриценка головне завдання команди - дати шанс молодим спортсменам.

«Основною метою клубу є вирощення та підтримка власних талантів, яких вистачає на Черкащині. Зрозуміло, що переважно ми підтримуємо юнаків, які займаються баскетболом. Але так вийшло, що ми дізналися про Юліну історію з активної медіапрограми, яку розкручувала її мама і не залишилися осторонь цієї проблеми. Сподіваюся, що з Юлії виросте відома спортсменка, але урок підтримки  та допомоги не пройде повз її душу і в майбутньому повернеться громаді та державі», - заявив Володимир Гриценко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100