12 березня Лисянка, Черкаської області попрощалася з Олегом Стукалом, офіцером, військово службовцем 128 гірсько-піхотної бригади, яка напередодні вела кровопролитні бої з переважаючими силами російсько-терористичних військ під Дебальцево. Багато бійців загинули смертю героїв, і серед них наш земляк Олег Стукало, який до останнього прикривав відхід своїх підлеглих, але сам не зумів вибратися з вогненного пекла, ціною власного життя врятувавши життя молодих хлопців. Йому і самому було лише 35 років, і він будував плани на майбутнє, мріяв про щасливе, мирне життя.


Близько тисячі жителів Лисянщини зустрічали вечірньої години 11 березня тіло загиблого героя, засвітивши лампадки і ставши на коліна. В останню путь його проводжали всією великою громадою, приїхали делегації з сусідніх районів, бойові побратими, діти устеляли дорогу живими квітами.  Заступник командира бригади, підполковник Станіслав Лисенко на скорботному місці вічного спочинку Олега, подякував батькам за сина-патріота, і дав слово помститися за його смерть.

Про це інформує сайт Лисянщина.


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Угу 13.03.2015 01:41
СЛАВА ГЕРОЮ ЗАХИСНИКУ.. Громада має це пам"ятати,бо знову рига якого за пакет каши оберуть,Риги Росії допомогли і війну почати і Крим вкрасти.Пам"ятайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 небайдуже 12.03.2015 20:04
:(вічна пам'ять Герою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100