Слідчим відділом прокуратури області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно старшого групи слідчих Соснівського райвідділу міліції міста Черкаси, який у січні минулого року незаконно затримав громадянина за підозрою у вчиненні масових заворушень і захопленні державних будівель.

Підозрюваному інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 КК України - службове підроблення, ч. 1 ст. 364 КК України - зловживання владою та ч. 1 ст. 371 КК України - завідомо незаконне затримання.

Черговий раз запрошуємо громадськість до співпраці зі слідством з метою збирання доказів у кримінальних провадженнях, пов’язаних з подіями Революції Гідності.

Хід досудових розслідувань кримінальних проваджень, пов’язаних із вказаними подіями, перебуває на постійному контролі прокурора області.

Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 адекватний 14.03.2015 00:37
От і є екзамен для прокурорів та міліції. Вчора дружно захищали закон від шобл які здійснювали силові проплачені захопленя влади а сьогодні тих що діяли по закону судять. Такого позориська держава не переживала ще ніколи. Якщо засудять, що мішає кожному бажаючому піти і влізти до кабінетів ОДА чи прокуратури та перекрити мост. Так якось по мирному в знак протесту , що зрадники обдурили народ і попри обіцянки про европу по суті знищили економіку та і країну вцілому. Ганьба запроданцям. Присідальники ау де ваша европа ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100