Після чергувань на передовій позиції, депутат Черкаської міськради від «Свободи» Юрій Ботнар разом з екс-нардепом Юрієм Сиротюком повернулися на базу і провели за допомоги місцевої «Свободи» зустрічі у трьох школах Добропілля. Говорили про Шевченка, війну, боротьбу та про сенс життя. Уночі після наших зустрічей у цьому містечку впав бовван Лєніна, пише про свої будні у «Фейсбуці» Юрій Ботнар.


«Обмінявся контактами із бажаючими долучитися до діяльності нашої молодіжки школярами, будемо створювати ще один осередок (осередок «Студентської Свободи» вже є у Слов'янську). Такі зустрічі, робота з молоддю, особливо школярами, Українського Донбасу, на мою думку, є надзвичайно важливою і є ключем до вирішення конфлікту між українцями різних країв. Адже аксіомою є те, що якою буде молодь - такою буде і Україна. Саме тому так необхідно боротися насамперед за свідомість молоді, очищаючи її від поділу за соціальною (кастовою), релігійною, регіональною та іншими ознаками. Я переконаний, що об'єднати українців мають ідеї Шевченка - ідеї соціальної та національної справедливості й спільна боротьба за реалізацію цих ідей», – міркує Юрій Ботнар.

Зустрічі з школярами Українського Донбасу в Добропіллі для нього були першими, але не останніми.

«Ось вже і наша свободівка Тетяна Юрченко, що з Черкас, де вона навчалась на педагога і долучилась до організації, повернулась додому на Донеччину і запрошує до шкіл Красноармійська», – зазначив Юрій.

Побувавши на передовій в Пісках під Донецьком Ботнар також взяв участь в ініційованій до дня народження Шевченка відеоестафеті, суть якої полягає в читанні віршів Кобзаря.

Дивіться ВІДЕО.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100