У Черкасах у дворі по вулиці Пастерівській, 1 утворилося стихійне сміттєзвалище.

На цьому місці розташований котлован під будівництво житлового будинку. Багато років тому його розрили, але будівельні роботи так і не розпочали. Нині там – стихійне сміттєзвалище та небезпечна територія для жителів мікрорайону, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

«Прошу терміново усунути небезпеку для дітей та дорослих, яка виникла в зв’язку з падінням огорожі котловану під час сильного вітру. Цей котлован знаходиться біля мого будинку. Ще загроза в тому, що вже почало створюватись стихійне сміттєзвалище. За відсутності огорожі люди скидають в котлован сміття», – пише жителька будинку Пастерівська, 1 у зверненні до депутата Черкаської міської ради Оксани Мелікової.


Оксана Мелікова оглянула територію у дворі цього будинку.

– Котлован, дійсно, частково вже без огорожі. Небезпека в тому, що водії автомобілів тепер можуть не помітити котловану і просто в’їхати у величезну яму, глибиною близько 5 метрів. Також у котловані грають діти у футбол, а жителі навколишніх будинків скидають сміття, – розповідає депутат. – Я підготувала звернення до міського голови, щоб у роботу включилась і муніципальна інспекція, і департамент архітектури. Як мінімум треба, щоб орендар земельної ділянки огородив територію і убезпечив мешканців.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 стабилизец 16.03.2015 12:42
То ли еще будзет после отказа СУБОв от вывоза крупногабаритки . Привыкаем-с, так сказать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 незнайка 16.03.2015 11:09
Тропу золотой подковы по дну проложить и два памятника установить-городскому ГоловЕ и АРЕНДАТОРУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100