Господарський суд Черкаської області порушив провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю «Щедрий хутір», що знаходиться в місті Кам’янка.

Порушено провадження у справі за заявою Кам’янської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області, йдеться в ухвалі господарського суду, текст якої є в розпорядженні «Прочерку».

Суд визначив розмір вимог ініціюючого кредитора на суму 7365439,00 грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів, які відповідно до ст.45 Закону підлягають погашенню у третю чергу, та 7666532,00 грн штрафних санкцій, які підлягають погашенню в шосту чергу.

Крім того, суд ухвалив введення мораторію на задоволення вимог кредиторів.

Також відповідно до ухвали суду необхідно:

- ввести процедуру розпорядження майном боржника строком на сто п'ятнадцять календарних днів.

- призначити розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Родь Андрія Олександровича (49041, м. Дніпропетровськ, вул. Запорізьке шосе, 62, кв. 167, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №875 від 23.05.2013, видане Міністерством юстиції України).

- встановити розмір оплати послуг розпорядника майна боржника – дві мінімальні заробітні плати за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень.

Встановити джерелом сплати послуг – щомісячне авансування коштів ініціюючим кредитором (державною податковою інспекцією у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області).

- вжити заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

- встановити строк подання розпорядником майна до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів до 30.04.2015.

Боржнику разом з розпорядником майна забезпечити: розгляд вимог конкурсних кредиторів; надіслання повідомлень заявникам про повне або часткове їх визнання чи відхилення із мотивованим обґрунтуванням підстав відхилення; надання суду копій надісланих повідомлень та доказів їх надіслання.

- визначити 30.04.2015 датою складення розпорядником майна реєстру вимог кредиторів та подання його на затвердження до господарського суду.

- визначити 21.05.2015 датою попереднього засідання суду. Про час і місце проведення засідання повідомити учасників провадження у справі про банкрутство боржника додатково винесеною ухвалою.

- встановити строк проведення розпорядником майна інвентаризації майна боржника до 10.05.2015.

- покласти на боржника сплату судового збору в дохід державного бюджету України через місцевий (за місцезнаходженням відповідача) орган державної податкової служби (отримувач – УДКСУ у м. Черкаси Черкаської області, код – 38031150, банк – ГУДКСУ у Черкаській області, МФО – 854018, рахунок –№31213206783002, код бюджетної класифікації – 22030001, символ звітності банку – 101) в сумі 6090 грн, які підлягають погашенню у першу чергу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100