За вихідні черкаські рятувальники тричі гасили пожежі на транспорті.


Так, 14 березня о 13.30 у м. Кам’янка під час стоянки автомобіля «Mercedes МL280» виникла пожежа. Ще до прибуття місцевих рятувальників вогонь встиг пошкодити облицювання автомобіля, задній бампер та лакофарбове покриття позашляховика.

Варто зауважити, що пожежа автомобіля «Mercedes МL280» у м. Кам’янка виникла вдруге. Перший випадок стався 31 грудня 2014 року. Тоді пожежу, яка виникла через коротке замикання електромережі автомобіля та встигла знищити лише 30 см електропроводки, вдалося ліквідувати ще до прибуття місцевих рятувальників.

15 березня 05.39 у Черкасах співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №1 ліквідували загорання «Volkswagen Passat». Пожежа виникла під час стоянки автомобіля по вул. Чорновола.

16 березня в 00.05 у м. Сміла згорів «Renault Symbol». На ліквідацію пожежі прибули співробітники ДСНС, проте автівку врятувати не вдалося. Вогонь, що охопив увесь транспортний засіб, було виявлено господаркою запізно.

В усіх випадках причиною пожежі транспортних засобів була несправна електропроводка, інформують у прес-службі ДСНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100