У Черкасах за час дії акції «Збери макулатуру – допоможи армії» зібрали вже 4 тонни 50 кг паперу.



Це – спільний проект громадської організації «Волонтер Черкащини» та департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

– До нас звернувся військовослужбовець ІІІ роти 54 окремого розвідувального батальйону Дмитро Марценюк з проханням допомоги у придбанні медикаментів, які вкрай необхідні нашим захисникам на сході країни, – розповідає голова громадської організації Микола Добровольський. – У свою чергу, ми звернулися у департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради з ідеєю спільно допомогти українським воїнам.

Відтак, народився спільний проект «Збери макулатуру – допоможи армії». У міських школах збирають макулатуру. Клас кожної школи, який зібрав найбільшу кількість макулатури, буде премійований походом до кінотеатру «Україна» для безкоштовного перегляду фільму.

Першими на заклик відгукнулися учні шкіл №11, №4 та гімназії №31.  Лише в цих трьох школах вдалося зібрати майже дві тонни макулатури.

Не залишилися байдужими й інші школи міста. 11 березня активістів ГО «Волонтер Черкащини» приймали такі навчальні заклади: №29, №34, №21, №25, колегіум «Берегиня» та фізико-математичий ліцей «ФІМЛІ».

Як наголошують в громадській організації, відчутно, що переважна більшість учнів шкіл мають стійку громадянську позицію, тому, коли зайшла мова про допомогу на передовій, ніхто з них не вагався, і майже кожен учень приніс хоч кілограм паперового непотребу.

На сьогодні найбільшу кількість макулатури – 946 кг – зібрали учні ліцею №31. Проте найактивнішими стали ліцеїсти ІІІ-А курсу ФІМЛІ: вони принесли 200кг макулатури. Загалом за час проведення акції вдалося зібрати 4 тонни 50 кг паперу. Учні загальноосвітньої школи №30 зібрали ліки й грошові кошти в розмірі 314 грн.

Активісти ГО «Волонтер Черкащини» вдячні всім небайдужим, всім, хто вніс свою часточку в допомогу бійцям, які захищають нас від російського агресора. Військовослужбовці стверджують, що для них важлива кожна допомога і підтримка. Без неї їм було б значно важче протистояти ворогові, зауважують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Адреса ГО «Волонтер Черкащини»: м. Черкаси, вул. Смілянська, 23, оф. 42, тел. (0472) 38-28-57, (0472) 38-38-54.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Кристина 21.03.2015 23:38
МОЛОДЦІ!!! ВСІ МОЛОДЦІ І ДІТКИ І ВОЛОНТЕРИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100