Сьогодні в Черкасах вводиться безкоштовна пересадка з маршруту №8 з Хімселища на маршрут №26 до обласної лікарні на зупинці «Центр дитячої та юнацької творчості».

У зворотному напрямку з маршруту №26 з обласної лікарні на маршрут №8 до Хімселища безкоштовна пересадка здійснюватиметься на зупинці «Гоголя».

Про це повідомляють в управлінні транспорту департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

Із ініціативою розширення програми «Пересадочний квиток» до керівництва ПАТ «Черкасиавтотранс», зважаючи на звернення тамтешніх жителів, вийшов міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Таким чином мешканці Хімселища, не сплачуючи другий раз проїзд, матимуть можливість доїхати до Черкаського національного університету, Ювілейного парку (50-річчя Перемоги), першої міської та обласної лікарень тощо, – зазначає генеральний директор ПАТ «Черкасиавтотранс» Володимир Соломенний. – Таку ж можливість матимуть і жителі району ЧНУ, Можайського, Соснівки, яким необхідно буде доїхати до Водоканалу, Черкасигазу та інших установ у районі Хімселища.

Наразі в програму «Пересадочний квиток» входить 10 маршрутів з безкоштовною пересадкою, зазначають у прес-службі Черкаського МВК.

Із 5 червня 2015 року схема безкоштовних пересадок між автобусними маршрутами виглядає так:


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Де транспортна реформа? 05.06.2015 18:02
Сергій Одарич, колишній міський голова м. Черкаси: «Усього цього можна досягнути завдяки простому механізму – створенню єдиного проїзного квитка. Єдиний проїзний дозволить людині не переплачувати, навіть із пересадками. Крім того, суттєво розвантажить вулиці».

Транспортна реформа Одарича передбачала, що містом курсуватимуть автобуси більшої місткості. А задля покращення екології – у пріоритеті будуть тролейбуси. Ідеї екс-мера розділяли не всі перевізники. Не догодила їм і нова влада. Тепер у мерії планують навпаки збільшити кількість автобусів у місті. Щонайменше на 30 одиниць. Проїзд, обіцяють, не подорожчає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Семен 05.06.2015 12:36
Соломенный- респект.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100