реклама

реклама

На рівні 75% нині готова соціальна сфера Черкащини до зими. У той час, як лікарні, дитячі садочки та школи повинні бути у всеозброєнні до 1 вересня. Про це повідомив міністр міністр з питань житлово-комунального господарства Юрій Хіврич.

– Гірший стан речей у підготовці житла, котелень, водопровідних мереж, шляхів, заготовка посипкових матеріалів. У цих питаннях Черкаська область відстає від середнього показника по Україні, – повідомив міністр. – Тож сьогодні стоїть завдання підготувати соціальну сферу до зими до 1 вересня, а будинки, котельні, шляхи та інші об’єкти – до 15 вересня.

Також Юрій Хіврич повідомив, що у питання підготовки до зими до Черкащини є ще одна претензія – це заборгованість по зарплатам перед працівниками галузі.

– Сума заборгованості становить більше 2 млн. грн., – наголосив Юрій Хіврич – Ми не можемо ввійти в опалювальний сезон, не виплативши людям зарплату. Тому я звернувся до губернатора Сергія Тулуба за допомогою в цьому питанні, щоб до 1 жовтня усі борги були погашені.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100