реклама

реклама

Для Льошенка настав час реваншу. За рахунок Партії регіонів

Для Льошенка настав час реваншу. За рахунок Партії регіонів

Досвідчені політичні інтригани Черкас, які вміють не лише здобувати кулуарну інформацію, але і безпомилково „читати" місцеві політичні перспективи за мімікою, жестами і довільними фразами обласних високопосадовців, вже передрікають, що Вадим Олексійович Льошенко готується сісти в крісло губернатора після місцевих виборів. Сьогодні він, керівник апарату ОДА, воссідає в президії на колегіях і нарадах, є центральною фігурою на цих зібраннях, йому вдається всаджувати в найбільш впливові крісла своїх людей (аж до друзів сім'ї), з ним консультується Сергій Тулуб як з головним знавцем Черкащини. А Льошенко ж за посадою усього лише звичайний кадровик!

Він невпізнанно змінився. Навіть, будучи губернатором при Кучмі, Вадим Олексійович справляв враження більш доброзичливої і привітної людини. Зараз же -- сама жорсткість і непримиренність. Вочевидь, перебування в політичному екзилі після помаранчевої революції далося взнаки. Ображений Льошенко, який п'ять років поневірявся на узбіччі політичного життя, позбавлений впливу і посад, відчуває, що настав час реваншу. Він безжальний до всіх, хто заважає втілюватись його стратегії - перетворення Партії регіонів на нову СДПУ(о), якою він рулив у кучмівські часи. Він повертає не лише старі партійні есдеківські методи і підходи в суспільному житті, але і мобілізує в партійні лави старих есдеківських бійців.

Вадим Льошенко в таборі місцевих регіоналів вже схожий на слона в посудній лавці: громить регіональні партійні осередки відданих вояків Віктора Федоровича так, наче то вояки Віктора Андрійовича. І що цікаво, Сергій Тулуб йому не заважає.

Льошенко підбирає кандидатів, які будуть висунуті на місцевих виборах в депутати обласної та районних рад, а також мерів черкаських міст. Тобто фактично він формує команду, з якою йому вже в статусі губернатора доведеться працювати після виборів.

Джерело: Антикримінальний вибір

 

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Черкащанин 17.08.2010 09:53
Цитую Справедливий:
А чому б і не стати, якщо Тулуб піде в Кабмін? Достойна заміна

Два питання до чинуші "Справедливого":
Перше:Хто сказав, що Тулуб може піти тільки в Кабмін?
Друге (і головне): Як дивиться Сергій Борисович на кружляння Льошенка і його "шісток" навколо свого ще не звільненого крісла?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Справедливий 16.08.2010 17:27
Льошенко готується знову сісти в крісло губернатора. А чому б і не стати, якщо Тулуб піде в Кабмін? Достойна заміна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100