реклама

реклама

Місток Закоханих, що у парку 50-річчя Жовтня Черкас, знову готовий приймати відвідувачів. Після ремонтних робіт, які тривали більше місяця, 14 серпня відбулося його святкове відкриття, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

 Першими, хто зійшов на оновлений міст, були молодята, які у цей день одружилися. Разом із керівником КП «Дирекція парків» подружня пара перерізала святкову стрічку і традиційно піднялася на міст для відзначення початку подружнього життя. Проте, сюрприз чекав і на наступних відвідувачів найромантичнішого місця у Черкасах. Перші двадцять закоханих пар, що відвідали оновлений місток, мали змогу безкоштовно сфотографуватись і тут же отримати готове фото. 

За місяць ремонтних робіт вдалося не лише повністю замінити дерев’яну частину мосту та пофарбувати металевий каркас, а й підвести до мосту освітлення та встановили світильники у формі чайок.

— Проте, на цьому приємні несподіванки у парку 50-річчя Жовтня не закінчуються, — обіцяє директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький. — Невдовзі поряд із мостом Закоханих буде встановлено дерево кохання, куди пари зможуть вішати іменні символи своєї любові у вигляді замків.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100