Центральний вхід у Будинок рад прикрасили національної символікою: замість радянських символів, які “декомунізували”, з’явився Державний Герб, пише infomist.ck.ua

Нагадаємо, на початку серпня радянські зірки на приміщенні Будинку рад були демонтовані. За попередньою оцінкою ця процедура коштувала обласному бюджету близько 171 тисячі гривень.


Зазначимо, голова обласної ради Валентина Коваленко тоді повідомила, що взамін ніякої символіки робити не будуть, оскільки державних символів України на Будинку рад цілком достатньо.

Як пояснив виданню “Інфоміст” директор КП ” Управління з експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності” Валерій Височин, тризуби будуть лише над центральним входом.

“Буде лише 3 тризубці над центральним входом, більш ніде не буде. Це буде зроблено, щоб не відмовлятися від державної символіки на приміщенні Будинку рад”, – повідомив Валерій Височин.

Нагадаємо, 8 липня у відповідності до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та нацистського тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» Черкаська міськрада ухвалила рішення демонтувати символи комуністичного і нацистського тоталітарних режимів у місті Черкаси і замінити їх на державні символи України.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Борис Юхно 01.09.2015 10:42
А майстри художньої ліпнини щось чули про пропорції Герба України? Вони 3:5, повторюють "золотий перетин (січення)", а не 1:1 по ширині і довжині. Рєбяти, на жаль, це не Герб України. Це художній виріб з пластиліну максимум третьокласника. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Гека Чепе 01.09.2015 08:19
Знову комусь робота... Ой, тіки не нада "до скінчання віків".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 реаліст справжній 31.08.2015 22:20
Якщо зірки не радянські, то вони сатанинські. Є такі люди, для котрих Бог - Сатана...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Холодний Яр 31.08.2015 18:45
В голові керівництва ради треба зірки замінити, бо більшовизм з усих дірок лізе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Питання 31.08.2015 17:15
А якщо зірки не радянські, то що з ними буде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100