реклама

реклама

За інформацією з достовірних джерел, у вівторок було звільнено з посади начальника відділу кадрової роботи облдержадміністрації Сергія Курча. Причина – згідно поданої заяви (добровільне звільнення).

Водночас, відставку Сергія Курча, який останнім часом спеціалізувався на вишукуванні підстав для звільнення неугодних чиновників та оформленні відповідних розпоряджень голови ОДА, пов’язують із неготовністю забезпечити належними документами звільнення начальника головного управління з питань внутрішньої політики Елеонори Левицької. Остання, нагадаємо, оскаржує своє звільнення у суді.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 чиновник 18.08.2010 19:48
в ОДА зараз пожирають один одного
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Просто знаю 18.08.2010 17:06
Вот это свобода слова, пиши и говори как я хочу, иначе твое мнение не будет напечатано на сайте прочерка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Знаю не просто 18.08.2010 13:00
Зачем так много слов, товарищ "Простознаю"? После фразы "пришел Лешенко и ставит своих" нужно было просто поставить точку, а не городить про дрова и кадровые вопросы. :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Просто знаю 18.08.2010 11:53
Да ни за какую Левицку его уволили. Просто он был "человеком" Бондаря и Гамана, которые много дров наломали в кадровых вопросах. Сейчас пришел Вадим Алексеевич Лешенко, который участок работы ставит своих проверенных кадров. Вот и вся проблема
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100