реклама
Sucurity Police

реклама

Чуйного глядача черкаські актори шукають у Рівному. Завітати до міста з 22 по 25 вересня колектив Черкаського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка змусила біда. Пожежа, яка охопила приміщення театру ще влітку, майже зруйнувала храм Мельпомени. Тож черкаські актори покинули рідне місто та вирушили на гастролі Україною. Рівне - перше місто, де актори показуватимуть свої найкращі вистави, пише сайт 0362.ua.

Після пожежі у середині літа Черкаський театр залишився без глядацької зали. Врятувати вдалося тільки сцену та адміністративну частину. Відтак, єдиний спосіб виживання для акторів - їздити на гастролі.

Рівненські театрали не змогли залишитись осторонь біди колег. Адже чудово пам'ятають теплий прийом у Черкасах під час фестивалю "Сцена людства 2015".

До вибору репертуару для рівненського глядача театрали підійшли грунтовно. Виставу "Кайдашева сім'я" театрали зіграли вже понад 400 раз.

Привезли і комедію Олексія Коломійця "Хто в домі господар", а ще дві вистави - у ексклюзивній версії. Це "Сад Гетсиманський" Івана Багряного та "Дума про братів Неазовських"Ліни Костенко.

Насолодитись мистецтвом і водночас допомогти черкаським акторам можуть усі рівняни. Гастролі триватимуть з 22 по 25 вересня. Вартість квитків становить до 70 грн.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #3 актер 14.09.2015 18:38
Спасибо :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 зритель 14.09.2015 11:51
Так держать, Владимир Алексеевич! Не смотря ни на что, вы не опускаете руки! Сил и терпения Вам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 черкассы 14.09.2015 11:49
Молодцы! Удачи Вам на гастролях!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100