реклама

реклама

У Черкаському зоопарку можна не лише полюбуватися тваринами, а й придбати їх. Найбільшим попитом у літній період користуються птахи. Про це «Прочерку» розповів директор зоопарку Євген Ван.

 – З початком літнього сезону, який пов'язаний з гніздуванням птахів (він триває з червня-липня до жовтня-листопада), птахів купують більше. Попитом користуються папуги, фазани, водоплавна птиця. Купують в зоопарку і плазунів. Це можуть бути хамелеони, углефари, скорпіони, павуки, деякі види жаб, – розповів Євген Ван.

zoop1

До речі, нещодавно декілька видів павуків привели потомство. Коштують вони від 5-6 доларів і вище.

– Павуки зараз стають популярними домашніми улюбленцями. За ними не так і складно доглядати, як думають. Так, їм потрібні тепліші умови для існування. Та для цього достатньо настільної лампи, – зауважує Євген Ван.

zoop3

Директор зоопарку пояснює: в принципі, у зоопарку можна замовити будь-яку тварину у межах розумного. Кого з тварин можна продавати простим громадянам, а кого – ні, визначає конвенція з захисту тварин, де вони поділені на списки. Рідкісні тварини продавати заборонено. Інших, розведених у неволі, можна продавати. До останніх належить навіть крокодил.

zoop2

– Якщо замовите, можемо продати і крокодила. Та за ним важче доглядати, ніж за павуками. Крім того, доглядаючи за крокодилом, потрібно дотримуватись мір безпеки. Та це вже будуть ваші проблеми, – усміхається Євген Ван. – А якщо серйозно, то навіть маленький павучок потребує уваги. Тож, перш ніж придбати тварину, людині слід подумати чи матиме вона можливість належним чином за нею доглядати.

zoop5 

zoop4

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Єлєна 14.08.2011 12:02
я вже злякалася, коли заголовок прочитала. Думаю "Все продають, закривають"
остання фотка класна)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 хижак 12.08.2011 09:18
ящірки посміхаються)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Олег Пономарев 12.08.2011 06:03
интересно, а сколько стоит хамелеон?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Андрій 11.08.2011 21:20
тюююююююююююю)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100