реклама
Sucurity Police

реклама

Експерти називають американця Олмонда найдорожчим гравцем "Черкаських мавп"

Експерти називають американця Олмонда найдорожчим гравцем "Черкаських мавп"

Бюджет, призначений для цьогорічної Супергліги, керівництво клубу не розголошує, каже, що це корпоративна таємниця. Зазначають лише, що порівняно із попередньою Суперлігою 2008-2009 років кількість витрат не збільшиться: бюджет економний, але покриває усі основні витрати клубу.

 „Можливо розрахунок коштів буде змінюватись за вимогами суперліги. Вона має специфічні вимоги до телетрансляції та он-лайн трансляції, хоча ми її застосовували ще у Вищій лізі, а у Суперлізі вона ще ледь-ледь зароджується. Це в основному специфічні вимоги до коментатора та системи оптимізації сигналу відеотрансляції, накладання рахунку та статистики гри”, - пояснює виконувач обов’язків генерального директора БК „Черкаські мавпи” Володимир Гриценко.

„Ми припускаємо, що легіонери можуть заробляти мінімум від трьох і максимум до двадцяти тисяч доларів на місяць. Ймовірно, найдорожчий гравець команди – Моріс Олмонд, а найдешевші легіонери – Мільян Пуповіч та Іван Божняк”, - коментує „Прочерку” керівник відділу „Баскетбол” на популярному сайті iSport.ua Олексій Ігнатенко.

Такі дані експерти отримали у порівнянні з минулорічними рейтингами найдорожчих гравців баскетбольної Суперліги. Офіційні дані про заробітні платні гравців керівництво клубу тримає комерційною таємницею. Відомо, що система виплати заробітних плат для гравців щомісячна. Хоча у кожного вона індивідуальна, легіонери заробляють більше українців. Керівництво клубу вважає це виправданим кроком: „Легіонерів ми запрошуємо тому, що вони якісні гравці, відповідні й зарплатні”.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 lift 16.08.2011 21:29
нормально гребуть. і живуть на шару, і заробляють у місяць, як річні доходи середньостатист ичного українця..... і то не кожного
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100