реклама

реклама

На складах одного зі споживчих товариств Черкаської області податкова міліція виявила значну кількість отрутохімікати агропромислового призначення  китайського виробництва на суму до 10 млн. гривень. Як повідомляє управління податкової міліції ДПА в Черкаській області, було встановлено, що низькоякісну сировину на територію України ввозили контрабандним шляхом, розливали на перевалочній базі місцевого підприємства в заздалегідь заготовлені фірмові упаковки, які оклеювали етикетками відомих європейських виробників.

В одному з складських приміщень виявлено картонні коробки для упаковки агрохімікатів, ящики з етикетками, призначеними для оклеювання агрохімікатів з назвами на українській мові, ящики з картонними упаковками та мірними стаканчиками для отрутохімікатів. В одному з ящиків виявлено голограми про сертифікацію для маркування агрохімікатів.

Будь-які документи щодо якості, походження, належності та власника вищевказаного товару, були відсутні.

Всього, внаслідок проведеної роботи, оперативними співробітниками  вилучено товарно-матеріальних цінностей на орієнтовну суму 11,5 млн. гривень (на суму 1,5 млн.грн. – контрабандної керамічної плитки). За цими фактами триває дослідча перевірка, за результатами якої буде встановлено всі обставини справи та визначено коло винних осіб. Кримінальне законодавство за такі дії передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до десяти років.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100