реклама

реклама

З дня запровадження – 27 липня – відділ звернень черкаської мерії через систему онлайн-звернень отримав близько 100 листів від черкасців. Більшість з них стосувалася питань ЖКГ (ремонту доріг, тротуарів, покрівель), роботи громадського транспорту та благоустрою міста.

Для того, щоб покращити роботу з онлайн-зверненнями, до регламенту роботи МВК були внесені зміни. Зокрема, відтепер усі листи, які надійшли через офіційний портал Черкаської міської ради, а також на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду прийматимуться і реєструватимуться відділом звернень. Про це інформує прес-служба МВК.

Директор департаменту забезпечення діяльності МВК Ірина Левченко розповіла, що далі звернення надсилається електронною поштою до керівника структурного підрозділу, до компетенції якого належить порушене у зверненні питання. Далі виконавець готує відповідь і надсилає його назад у відділ звернень.

– Якщо питання, порушене у зверненні не вимагає відповіді, виконавець ставить позначку «Взято до відома». Якщо на питання надано відповідь в телефонному режимі, виконавець зазначає «Надано відповідь в телефонному режимі», - розповіла Ірина Левченко.

Такі звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше 15 днів від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше 5 робочих днів. Більше того, дізнатися, у кого на виконанні перебуває звернення, можна у відділі звернень МВК, зателефонувавши за номером 36-01-84.

Нагадаємо, з кінця липня звернутися в мерію можна через офіційний портал міської ради. Для цього необхідно заповнити усі поля електронного звернення, викласти проблему і відіслати лист.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100