реклама

реклама

Сьогодні зранку на Соборній площі біля Черкаської ОДА відбувся мітинг підприємців проти знищення спрощеної системи оподаткування.

Як повідомила одна з організаторів мітингу, голова профспілки «Солідарність» Ольга Ракова, своїми законами уряд знищує спрощену систему оподаткування, яка вивела з тіні мільйони людей.

«Запровадження РРО, які вводять Законопроектом для малого підприємництва, неможливе, по причині відсутності первинних документів, які не видають підприємцям при закупівлі товарів на оптових ринках та базах, тому що товар завозиться на митну територію України поза межами Митниці. Уряду в першу чергу треба побороти контрабанду, а не робити заручниками малих підприємців, які змушенні будуть працювати в тіні, що негативно скажеться на бюджетах всіх рівнів. Держава повинна створити такі умови , що б працювати легально було вигідно і можливо. Цей Законопроект навпаки створює такі умови,при яких легально працювати неможливо і заганяє бізнес у тінь. В умовах глибокої економічної кризи уряд збільшує ставки оподаткування рентної плати до 26%, з обов’язковою індексацією за спеціальне використання води, що неминуче призведе до здорожчення всієї продукції, де використовується вода», – заявила Ольга Ракова.

Нагадаємо, раніше черкаські аграрії, працівници сільськогосподарстких підприємств долучалися до Всеукраїнського страйку. Акцію протесту вони проводили також зранку на Соборній площі. Як стверджували учасники мітингу, мета цього заходу - не допустити прийняття Верховною Радою України дискримінаційних для аграрної галузі змін податкового законодавства у бюджеті 2016 року стосовно скасування спеціального режиму ПДВ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 Не мала баба клопоту 19.12.2015 14:56
Цитую Киса:
Новый кодекс намного хуже Януковского.

А хто винен ?
Я..ценюк та подібна .... що зробил.. з краіни посміховисько ?
Та ні, винні ті хто повірив в той розводняк який вони організували, та віддали за них на виборах голоси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Антон 19.12.2015 09:40
Геноцид украинцев в действии...дальше - больше... за примару "Украина в евросоюзе" через ...надцать лет украинцы заплатят несоизмеримую цену...
Понижение образования,зак рытие многих вузов под предлогом реорганизации, уничтожение малого бизнеса и увеличение безработицы (чтобы резня была за рабочие места), массовый выезд молодого населения из страны,уничтоже ние сел подсоусом децентрализации (единственное место где украинец может прокормить себя сам без "помощи" государства) понижение рождаемости, стравливание славянских народов, увеличение долга страны и переход под внешнее управление - это основные задачи этого правительства от международных фин.структур...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Антон 18.12.2015 20:16
Знаючи про Шевченка, можу сказати що він веде активну соціальну активність, не тільки в черкассах на радіо і телебаченні, но і в Києві представляє інтереси Черкащини. А вот про старих обкомівців, такого сказати не можу. Шкода що не всі такі ідейні і активні як він :cry: .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Киса 18.12.2015 15:17
Новый кодекс намного хуже Януковского.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 З.... 18.12.2015 12:13
І ПЕТРО ШЕВЧЕНКО ОДИН ОДНІСЄНЬКИЙ СТОЇТЬ, А ДЕ Ж ТВОЇ....... ЖАЛДАК О.Д.і тому подібні ЯКИХ ВИБРАЛИ НА НАСТУПНУ КАДЕНЦІЮ ??? СПЛЯТЬ І ГРОШІ ОТРИМУЮТЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100